Siguranta copiilor acasa

Siguranta copiilor acasa
Orice parinte are mai multe responsabilitati, dar una dintre cele mai importante este, fara indoiala, siguranta celui mic. Copiii sunt curiosi in mod natural, iar asta ii poate determina uneori sa exploreze zone care pot fi periculoase. Prin securizarea locuintei, poti reduce riscul de accidente si raniri, oferindu-ti liniste pe masura ce copiii cresc si invata.
Iata cateva solutii simple pe care trebuie sa le ai in vedere, astfel incat sa eviti numeroase riscuri si probleme.
 

Ancoreaza mobila grea


Caderea unor articole de mobilier precum rafturile de carti, comodele si dulapurile pot duce la raniri grave sau chiar la deces, iar pentru a preveni o adevarata tragedie este bine sa acorezi mobila de perete folosind niste instrumente speciale pe care le poti gasi in numeroase magazine.
 

Fixeaza aparatele electrocasnice


Televizoarele, aragazurile sau cuptoarele cu microunde trebuie, de asemenea, sa fie fixate pentru a preveni caderea lor accidentala. In acest sens, poti monta televizorul pe perete si folosi curele de siguranta si dispozitive antibasculare pentru alte aparate, astfel incat sa tii riscurile la distanta.
 

Aparatori de colturi pentru protectia impotriva marginilor ascutite


Copiii, in special cei mici, sunt predispusi la accidente din cauza curiozitatii si a miscarii lor constante. Unul dintre cele mai frecvente pericole intr-o casa este reprezentat de marginile ascutite si colturile de pe mobilier, care pot duce la rani grave, iar aparatorile de colt din silicon, spuma sau alte materiale sunt esentiale pentru a preveni astfel de accidente. Aceste protectii pot fi instalate cu usurinta pe mese, dulapuri si alte piese de mobilier cu muchii ascutite, amortizand impactul si reducand riscul de ranire.
 

Set de prize cu cheie pentru prevenirea electrocutarii accidentale


Copiii sunt curiosi in mod natural, iar prizele pot reprezenta o amenintare serioasa pentru siguranta lor. Un set de prize cu cheie reprezinta un instrument indispensabil pentru asigurarea securitatii copiilor in casa, deoarece presupun ca numai adultii care au cheia corespunzatoare pot accesa si utiliza prizele. Prin instalarea seturilor de prize cu cheie, poti reduce semnificativ riscul de electrocutare accidentala si poti crea un mediu mai sigur pentru copiii tai.
 

Crearea unei zone de joaca sigure pentru copilul tau


Pe masura ce copiii cresc si exploreaza imprejurimile, este esential sa le oferi o zona de joaca sigura. Un tarc de joaca este o solutie excelenta pentru a crea un spatiu sigur in care copilul se poate juca, fara riscul de a se rani in urma unor cazaturi sau intalniri cu obiecte periculoase. Acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si modele, permitandu-ti sa alegi unul care se potriveste cu amenajarea locuintei si cu nevoile celui mic.
 

Huse auto pentru asigurarea unei calatorii curate si confortabile


Pastrarea curata si confortabila a scaunului auto pentru copilul tau este esentiala pentru plimbari placute si sigure cu masina. Husele pentru scaunele auto sunt concepute pentru a proteja scaunul de varsaturi, pete si uzura zilnica. In plus, sunt usor de indepartat si de spalat, asigurand un mediu igienic pentru cel mic in timpul calatoriilor cu masina, fiind o adevarata necesitate pentru orice parinte.

Suport clienti Luni - Vineri in intervalul 09:00 - 18:00

0722 443 449 office@bebeprice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!