Retete simple pentru cei mici

Retete simple pentru cei mici
Ca mama, mai ales daca este pentru prima data, iti vine destul de greu sa te gandesti ce anume sa ii oferi bebelusului tau sa manance, avand in vedere faptul ca trebuie sa acorzi o importanta deosebita alimentelor pe care le vei folosi la prepararea mancarurilor. Exista o serie de ingrediente ce nu pot fi integrate in meniul celui mic si mai sunt si copii care au intoleranta la anumite ingrediente, motiv pentru care trebuie sa ai grija sa le excluzi din dieta lor zilnica. Pare dificil, insa nu este deloc asa, mai ales daca stii de unde sa te „inspiri”. 

Bebeprice iti da cateva idei!

Daca ar fi nevoie sa incepi cu o reteta ceva mai dulce, iti propunem sa incerci piureul de banane cu cacao. O combinatie simpla, dar foarte gustoasa, pe care cei mici o vor adora si vei gasi castronelul gol-golut. Pentru 2 portii de 85 g, va trebui sa cureti bananele si sa incepi sa le zdrobesti. Ulterior, pregateste un biberon cald reconstituit cu cele 7 linguri de masurare de lapte pentru sugari si 210 ml de apa. Se toarna amestecul de lapte intr-un bol, peste banane si se fierbe la foc mic timp de 3 minute. Adauga pudra de cacao si amesteca bine. Odata ce temperatura este cat mai buna, ofera-i copilului un plus de savoare si de dulce! Te asiguram ca va manca absolut tot!

Piure de cartofi si morcovi

De cealalta parte, daca vrei sa vezi si o reteta ceva mai consistenta si plina de substante nutritive, iti prezentam cea mai delicioasa reteta de piure de cartofi si morcovi. Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa cureti cartofii si morcovii, apoi sa ii speli si ii gatesti intr-o oala cu apa la foc mediu.
Adauga si o frunza de dafin in apa de gatit dupa 15 minute, pentru ca aceasta va da un gust mult mai delicios preparatului. In cele din urma, in momentul in care legumele sunt fierte, scoate frunza de dafin. La final, se zdrobesc legumele cu o furculita, punand putin unt si poate chiar putina sare pentru mai mult gust.

Bebeprice, locul in care gasesti mereu idei

Daca vrei sa afli si mai multe detalii despre cum ar trebui sa arate etapele de diversificare alimentara la bebelusi, precum si o serie de retete care sa te ajute sa poti sa-i oferi mancaruri cat mai delicioase, urmareste site-ul nostru. In plus, aici avem mai multe idei despre cum sa iti poti creste copilul cat mai bine si cat mai usor, fara sa te confrunti cu situatii dificile in etapa sa de dezvoltare. De asemenea, pentru ca piticul sa se dezvolte armonios, este necesar si ca mama sa fie bine, motiv pentru care avem o serie de sfaturi si idei si pentru voi.

Universul bebelusilor este unic, iar aceasta poveste poate fi scrisa si mai frumos, atunci cand esti informata corespunzator si stii ce anume isi doreste cel mic! Te invitam la Bebeprice unde gasesti paradisul mamicilor!
 

Suport clienti Luni - Vineri in intervalul 09:00 - 18:00

0722 443 449 office@bebeprice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!