Prima baita a bebelusului acasa

Prima baita a bebelusului acasa
Momentul mult asteptat a sosit si ai ajuns acasa impreuna cu bebelusul tau? La fel ca multe mame entuziasmate de acest moment, te intrebi cand ar fi bine sa ii faci si prima sa baita? Aceasta etapa este presarata si cu multe emotii in ceea ce priveste reactia celui mic, pozitionarea sa si grija pe care trebuie sa i-o acorzi atunci cand se afla in apa.

Stim ca esti emotionata si ai o multime de intrebari pe marginea acestui subiect, de aceea noi ne-am propus sa iti raspundem la cele mai importante pe care le-ai putea avea. Stim bine ca primele bai ale bebelusului pot da tonul pentru un ritm minunat si pentru multe altele care vor urma, asadar, este indicat sa iti planifici din timp tot ceea ce vei avea nevoie.

Alege-ti metoda de imbaiere, precum si ora cea mai potrivita

Se spune ca cel mai potrivit moment pentru a-i face baie bebelusului este seara, pentru ca asta il va ajuta si sa doarma foarte bine. In ceea ce priveste modalitatea in care trebuie sa tii copilul, trebuie sa stii ca acesta poate fi tinut in brate de unul din parinti, dar pentru ca experienta sa fie cat mai buna si mai reusita, iti recomandam sa folosesti o cada pentru copii cu scaun pentru nou-nascut.

Atentie la neatentie!

In momentul in care speli efectiv copilul, sapunul sau uleiul pentru bebelusi ii vor face corpul alunecos, de aceea este foarte important sa fii atenta cum anume il tii in brate. Utilizarea unei cazi pentru copii cu un spatiu perfect pentru nou-nascutul tau face experienta mai sigura si nu vei mai avea niciun fel de emotii atunci cand urmeaza ora baii. Practic, reusesti sa te eliberezi cat mai bine de stres si sa te bucuri de moment atat tu, cat si cel mic. Va fi o adevarata bucurie sa ii vezi primele reactii pe care le va avea atunci cand va simti apa calduta.

Pregatiti locul in care va avea loc prima baita si chiar urmatoarele

Ideal este sa gasesti un loc in care sa poti fixa cadita pentru copii pe care ai ales-o dinainte sa nasti. Cert este ca trebuie sa o asezi pe o suprafata nealunecoasa, stabila si sigura, conform instructiunilor sale. In mod ideal, suportul pentru baie ar trebui sa fie ridicat si pozitionat la o inaltime confortabila pentru tine. Daca este asezat mai jos, asigura-te ca ai parte de un spatiu acesibil, unde sa poti sta in siguranta, ajungand la tot ceea ce ai nevoie in acele momente: buretel, sampon, uleiuri si alte cosmetice pentru nou-nascuti, prosoape pentru bebelusi, etc.

Asigura-te ca ai temperatura optima in camera

De asemenea, un alt aspect caruia trebuie sa ii acorzi maxima importanta este si temperatura pe care o ai in camera, imediat ce i-ai facut baie celui mic. Trebuie sa fie cat mai cald, insa nu exagerat de mult, pentru ca acest lucru l-ar putea impiedica sa aiba parte de un somn linistit, transpirand pe timp de noapte.
La Bebeprice te asteptam intr-o comunitate din care orice mamica merita sa faca parte!
 

Suport clienti Luni - Vineri in intervalul 09:00 - 18:00

0722 443 449 office@bebeprice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!