Olita, prietena mea. Metode simple de a invata copilul sa foloseasca olita

Olita, prietena mea. Metode simple de a invata copilul sa foloseasca olita
In calitate de parinti, stim ca antrenamentul la olita poate fi o perioada dificila, dar cu instrumentele si tehnicile potrivite, poate deveni chiar floare la ureche. La Bebeprice cautam sa fim mereu mai buni si sa ne ajutam unii pe altii, motiv pentru care am pregatit cateva metode simple prin care iti poti invata copilul sa foloseasca olita.
 

Alege momentul potrivit

Inainte de a incepe procesul de invatare, este important sa te asiguri ca este pregatit. Se spune ca majoritatea copiilor sunt pregatiti sa inceapa sa invete sa foloseasca olita cand au implinit intre 18 si 24 de luni, dar fiecare copil este diferit, asa ca poti cauta semnele care arata ca cel mic este pregatit, cum ar fi faptul ca manifesta interes pentru baie sau spune cand are un scutec ud sau murdar. Odata ce ai identificat momentul oportun, urmeaza pasii de mai jos.
 

Prezentarea olitei

In antrenarea copilului, totul incepe cu prezentarea olitei. Acest lucru se poate face prin plasarea olitei intr-un loc convenabil si vizibil, ideal la baie si incurajeaza-l sa se aseze pe olita complet imbracat, astfel incat sa se obisnuiasca cu ea. Impreuna puteti sa cititi carti sau sa cantati cantece despre folosirea olitei pentru a face ca aceasta sa para mai distractiva si mai interesanta.
 

Opteaza pentru chilotei de antrenament pentru olita

Chiloteii de antrenament pentru olita sunt un instrument excelent pentru a ajuta copilul sa faca tranzitia de la scutece la lenjerie intima. Acesti chilotei sunt conceputi sa arate si sa se simta ca lenjeria de corp obisnuita, dar au o captuseala suplimentara pentru a prinde micile accidente. De asemenea, acestia ii faciliteaza celui mic posibilitatea sa isi traga pantalonii in sus si in jos, ceea ce reprezinta o abilitate importanta atunci cand foloseste olita. La Bebeprice avem o mare varietate de chilotei de antrenament la olita, asa ca vei gasi, cu siguranta, varianta potrivita pentru cel mic.
 

Antrenamentul face diferenta

Antrenarea la olita necesita timp si practica, asa ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare si sa il incurajezi sa se aseze pe olita in mod regulat, cum ar fi dupa mese sau inainte de culcare. Daca cel mic are un accident, nu trebuie sa te superi, ci doar sa ii explici pe intelesul sau ce s-a intamplat si sa incerce din nou data viitoare.
 

Alezele impermeabile reutilizabile pentru olita

Acestea sunt o alegere excelenta pentru parintii care doresc sa faca antrenamentul la olita un pic mai usor. Aceste captuseli sunt concepute special pentru copilul tau, iar curatenia se face mai usor ca niciodata. De asemenea, alezele reutilizabile sunt impermeabile si pot rezista la mai multe spalari, motiv pentru care reprezinta o optiune ecologica si avantajoasa din punct de vedere financiar.
 

Sarbatoreste succesele

Antrenarea la olita poate fi o perioada dificila, atat pentru parinti cat si pentru copii, asa ca merita sa sarbatoresti succesele celor mici. Ii poti premia cu mici atentii pentru reusitele lor, iar pe aceasta cale vor dobandi abilitati care ii vor ajuta mai tarziu in viata.
 

Suport clienti Luni - Vineri in intervalul 09:00 - 18:00

0722 443 449 office@bebeprice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!