Cum alegi hainele nou-nascutului?

Cum alegi hainele nou-nascutului?
Aducerea pe lume a unui copil reprezinta poate cea mai mare implinire pentru multi, iar din acest moment viata vine cu numeroase bucurii. Una dintre micile placeri este alegerea hainutelor pentru copil, ceea ce poate fi o sarcina simpla la prima vedere, insa cu multitudinea de oferte disponibile pe piata, ne putem da seama in scurt timp ca lucrurile nu stau chiar asa. Totusi, la Bebeprice ne-am propus sa venim in sprijinul tau cateva idei care, cu siguranta, te vor ajuta.
 

Confortul este esential

Atunci cand vine vorba de alegerea hainelor pentru copilasul tau, confortul ar trebui sa fie prioritatea principala. Pielea bebelusului este delicata, iar acesta isi va petrece cea mai mare parte a timpului dormind si mancand, asa ca vrei sa te asiguri ca hainele sale sunt moi, respirabile si confortabile. In acest sens, evita articolele care sunt prea stramte sau care au cusaturi aspre ce pot irita pielea si opteaza pentru haine confectionate din tesaturi naturale, cum ar fi bumbacul, bambusul sau inul.
 

Tine cont de anotimp

Un alt factor de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi haine pentru cel mic este vremea, pentru ca vrei sa te asiguri ca este imbracat corespunzator pentru temperatura de afara. In sezonul calduros alege haine usoare, respirabile, care vor mentine copilul racoros, pe cand toamna si iarna este nevoie de straturi suplimentare pentru a asigura caldura necesara.
 

Hainutele trebuie sa isi indeplineasca scopul

Ca proaspat parinte, vei invata rapid ca functionalitatea este esentiala la capitolul alegerii articolelor vestimentare pentru cei mici. Nou-nascutii au nevoie frecvent de schimbarea scutecelor, motiv pentru care hainele trebuie sa fie usor de imbracat si dezbracat, iar in acest sens articolele cu nasturi sunt o optiune excelenta. Foarte utile sunt si hainele cu manusi incorporate pentru ca asigura caldura, dar si il impiedica pe cel mic sa se zgarie pe fata.
 

Marimea potrivita

Alegerea marimii potrivite pentru hainele bebelusului tau poate fi dificila. Bebelusii cresc repede si este esential sa te orientezi catre produse care sa se potriveasca bine, fara a fi prea stramte sau prea largi. Produsele pe care le comercializam la Bebeprice sunt special concepute pentru anumite intervale de varsta, astfel incat sa fie mai simplu pentru parinti sa ia cea mai inspirata decizie.
 

Seturile de maternitate perfecte

La Bebeprice, intelegem importanta alegerii hainelor perfecte pentru nou-nascuti. De aceea, oferim o gama larga de seturi de maternitate care sunt atat confortabile, cat si elegante. Produsele sunt confectionate din bumbac 100%, asigurand ca pielea bebelusului ramane mereu protejata si se gasesc cu mai modele, atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Seturile sunt usor de imbracat si dezbracat, iar la procesul de confectionare nu se folosesc substante toxice sau coloranti, ci doar materiale naturale. Acestea sunt disponibile in 5 sau 10 piese, fiind o alegere perfecta pentru parintii care isi doresc sa asigure confortul necesar propriului copil.

Cu alte cuvinte, daca esti in cautarea unor articole perfecte pentru cel mic, atunci Bebeprice este locul ideal pentru tine!
Imbracaminte & Incaltaminte - bebeprice Salopeta Mayoral maneca lunga red hearts
-40%
Stoc epuizat
detalii
Imbracaminte & Incaltaminte - bebeprice Salopeta Mayoral maneca lunga red hearts
-40%
Stoc epuizat
detalii
Imbracaminte & Incaltaminte - bebeprice Rochie tricotata Mayoral maneca lunga Gris Vig
-40%

Suport clienti Luni - Vineri in intervalul 09:00 - 18:00

0722 443 449 office@bebeprice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!