Ce trebuie sa schimbi in viata ta atunci cand devii parinte?

Ce trebuie sa schimbi in viata ta atunci cand devii parinte?

Salut,

Eu sunt Adela – Founder Bebeprice.ro si in acest articol mi-am propus sa-ti ofer 3 sfaturi pentru viata de parinte. Cum te pregatesti? Ce trebuie sa faci? Ce trebuie sa schimbi in viata ta? Si sunt sigura ca lista intrebarilor continua.

Desi studiile confirma faptul ca 90% din cupluri se schimba atunci cand bebelusul soseste pe lume, eu ti-am pregatit cateva sfaturi utile pentru viata de parinte, pentru a te ajuta sa fii la fel ca si pana acum, chiar daca in viata ta au intervenit schimbari majore.

1. Fii generos. Cu totii stim sau am auzit ca viata ia o intorsatura brusca atunci cand noul membru isi face loc in familia ta. Toata atentia si iubirea se indreapta catre el, lucru perfect normal, deoarece bebelusii au mare nevoie de grija si mai ales de afectiune din partea parintilor.

Dar, ca micutul vostru sa creasca fericit, trebuie sa aiba si parinti fericiti, asa ca invatati sa va acordati atentie unuia ceiluilalt, asa cum faceati inainte, fara a va simti vinovati. Profitati de un weekend calduros pentru o mica escapada cu parterenul sau partenera voastra si relaxati-va impreuna pentru a va intoarce cu forte noi la puiul vostru. Chiar daca poate un gest egoist din partea voastra, in realitate este cel mai generos lucru pe care il poti face pentru tine, dar si persoana de langa tine!

2. Fii disciplinat si organizat. Dupa cum am mai spus, multe lucruri se schimba o data cu noul mmbru al familiei. Are nevoie de ingrijiri speciale, atentie si multa dragoste.

 Ai tendinta de a-ti transforma viata intr-o rutina comportandu-te ca un robotel teleghidat si sa iti desfasori viata dupa un program prestabilit, o rutina a vietii care nu iti este deloc prielnica.  Trebuie sa stii ca bebelusii se acomodeaza si adapteaza foarte usor unui program, astfel ca este bine sa iti ceezi programul tau, iar in functie de asta si bebelusul va invata sa se plieze pe modul in care te organizezi tu. Evita sa tot amani lucruri importante din viata ta si a partenerului  si invata copilul sa fie la fel de organizat disciplinat ca si voi.

3. Impartiti-va treburile. Viata de parinte poate deveni  obositoare la un moment dat, iar aceasta situatie trebuie gestionata in mod corespunzator. Am auzit de multe mamici uneori poate  doar viseaza la dusul relaxant de seara, din cauza oboselii si a grijii constante pentru micut. De aceea, este bine sa invatati sa va impartiti responsabiltatile si sa aveti grija impreuna de minunea voastra. Ea are nevoie de acest lucru, dar si de niste parinti care sunt odihniti si fericiti!

Sper ca aceste sfaturi iti vor fi de folos si  sa iti aduca aminte de faptul  ca a fi parinte nu inseamna oboseala, stres continuu sau multe griji. Viata de parinte inseamna implinire, iubire si fericire alaturi de ceilalti membrii. Acorda timp familiei fara a lasa sa te copleseasca ceva. Nu exista un parinte perfect, ci unul real.

Suport clienti Luni - Vineri in intervalul 09:00 - 18:00

0722 443 449 office@bebeprice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!